Predsednik

Spoštovani članice in člani, KGZ Slovenske Konjice

Brez preteklosti in sedanjosti tudi ni prihodnosti. Naša prihodnost je odvisna od razvoja strategije kmetijstva in od zavedanja, da pridelava hrane ponovno postaja strateška prednost.
V zadrugi se zavedamo, da moramo biti dober servis za kmeta. S tem namenom smo tudi v vseh naših krajih, v Vitanju, Zrečah, Ločah in Slov. Konjicah, zgradili nove trgovine oziroma obnovili stare in tako omogočili boljši in sodobnejši nakup. Tako ostajamo bližji ljudem in podeželju.

V zadrugi vemo, da bi naš kmet, ki samostojno prideluje kakovostno slovensko hrano na svoji zemlji, moral dobiti za to primerno plačilo, ki bi mu omogočilo dostojno življenje. Zaradi vedno večjega uvoza hrane pa dostikrat kmet ne dobi zasluženega plačila in so odkupne cene proizvodov nižje, kot so proizvodni stroški pridelave. Na prodajo slovenske hrane lahko vpliva vsak izmed nas, tudi pridelovalci slovenskega mesa ali mleka, saj lahko na trgovskih policah izberemo domače in, upam trditi, tudi najboljše izdelke ter ne kupujemo tujih blagovnih znamk, ki so podprte z močno reklamno mrežo. Tako lahko prispevamo k večji prodaji domače slovenske hrane.

Ponosen sem na vse, kar smo zgradili in naredili. To smo ustvarili skupaj in to smo ustvarili za nas. V prihodnje želim naši zadrugi razvoja in stabilnosti ter da bi se še naprej z vsem znanjem, poštenjem, energijo in izkušnjami borili za interese vseh, ki z zadrugo sodelujejo, saj z rednimi odkupi in plačili pripomoremo, da je naše podeželje naseljeno in urejeno.

Močno podpiram prve spletne korake naše kmetijske zadruge, ki poleg predstavitve in informacij na spletnem naslovu nudi tudi uslugo spletne trgovine. Gre za razvoj, ki je v današnjem času potreben.

Milan Hrovat
predsednik

Direktor

Spoštovani kmetje in kmetice. Naše cenjene stranke.

Kmetijsko gozdarska zadruga Slovenske Konjice že več desetletij odigrava pomembno in prepoznano vlogo v naših krajih. Ponosni smo, da v nas prepoznavate korektnega in dobrega partnerja. Vaše zadovoljstvo nam je največja nagrada za naše delo. Zavedamo se pomembnosti našega dela; vaša kmetijsko gozdarska zadruga mora biti v dobro podporo vašemu (kmečkemu) delu.

Danes sta pretok informacij in spletno angažiranje bistvenega pomena pri poslovanju. Informacija o bogato založenih kmetijsko-tehničnih trgovinah se naj širi tudi po spletu in družbenih omrežjih. Pestra ponudba naših artiklov in storitev bo na voljo tudi v oblike spletne trgovine, s katero želimo prodreti do novih strank in javnih zavodov.

Toplo povabljeni, da tudi na spletni strani KGZ Slovenske Konjice poiščete informacije, katere želite. Pobrskajte ponudbo naših prijaznih trgovin, rezervirate počitniški apartma …

Skupaj s sodelavci se veselimo novih sodelovanj in vaših obiskov. Veselimo se dobrih poslovnih zgodb in uspehov pri vašem delu.

Stane Levart
direktor Kmetijsko gozdarske zadruge Slovenske Konjice z.o.o.

Organizacijska shema